Spoedgevallendienst

Spoedgeval?

 

Spoed tijdens onze openingstijden. 

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u van maandag t/m donderdag tussen 8.00u en 16.00u en op vrijdag tussen 8.00u en 11.30u het nummer van de praktijk 0524-551777.

 

Spoed buiten openingstijden

Buiten de openingstijden of wanneer de tandarts niet in de praktijk aanwezig is kunt u contact opnemen met de spoeddienstregeling van de Tandartsenkring Emmen. Deze kunt u bereiken via het telefoonnummer 0900-1515 (Centrale dokters- en Tandartsenspoeddienst). Deze verbindt u, indien noodzakelijk, door met een dienstdoende tandarts in de regio Emmen e.o.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. Houdt u er rekening mee dat een behandeling tijdens de spoeddienst contant betaald moet worden. Ook wordt in de avond en in het weekend een toeslag gerekend. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de behandeling en variëren tussen de 50 en 200 euro.

 

Spoedeisend? 

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed? Uw eigen tandarts of de dienstdoende tandarts kunnen dit met u bespreken. Ook kunt u op de spoedhulpwebsite van de Tandartsenkring Emmen e.o. meer informatie hierover inwinnen.

Ook op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

 

 

Contact opnemen